Spectral Mobilă deschide un magazin în Iași, în urma unei investiții de 200.000 de euro

Publicat de Spectral 23.11.2021 0 Comentarii

Spectral Mobilă deschide un magazin în Iași, în urma unei investiții de 200.000 de euro

 

 

Spectral Mobila a deschis al 18-lea magazin din România, în Iași, cu o investiție totală de 200.000 de euro. Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 700 metri pătrați. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul deschis pe Calea Chișinăului nr. 132 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

“Ne bucurăm că încheiem anul 2021 cu un record personal în ceea ce privește numărul de magazine deschise, showroom-ul din Iași fiind a șasea locație inaugurată în acest an. Totodată suntem fericiți că am adăugat pe harta magazinelor Spectral Mobilă cel mai mare oraș din Moldova care este la doar 130 de km de fabrica noastră. Ne dorim să menținem ritmul deschiderilor și în 2022, iar în acest sens suntem în discuții cu mai mulți parteneri care doresc să se alăture francizei Spectral Mobilă și vom deschide primele noi locații în primăvară”, a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila SA.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de șapte magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 11 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Baia Mare, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Iași, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul online deținut de companie (www.spectral.ro), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Retail.ro

Lasa comentariu