Spectral Mobila înregistrează o creștere de 16% a cifrei de afaceri în 2023 și anunță extinderea rețelei de magazine

Publicat de Spectral 18.01.2024 1 Comentarii

Spectral Mobila înregistrează o creștere de 16% a cifrei de afaceri în 2023 și anunță extinderea rețelei de magazine

 

 

Producătorul român de mobilă, Spectral Mobila SA, a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri netă de 6,7 milioane de euro, înregistrând o creștere de 16% față de anul precedent. Compania, care deține o fabrică în județul Vaslui, produce mobilier variat, inclusiv pentru dormitoare, sufragerii, bucătării, holuri, băi, birouri, precum și produse tapițate, precum canapele, fotolii și colțare.

 

„În 2023 am deschis 11 noi magazine Spectral Mobilă în diverse orașe din țară, ajungând la un total de 34 de magazine proprii sau în franciză. În 2024, continuăm expansiunea rețelei noastre de magazine, având deja programate deschideri în Roman, Cluj-Napoca, Oradea, Beclean și suntem în discuții cu mai mulți parteneri din alte orașe ale țării”, a declarat directorul executiv al Spectral Mobila SA, Dan Dodiță.

 

Produsele Spectral Mobila SA sunt comercializate prin intermediul a 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, precum și prin 27 de magazine Spectral Mobilă în franciză și peste 100 de magazine partenere în întreaga țară. De asemenea, clienții pot comanda produsele online sau prin platforme de tip marketplace, precum eMag.ro, altex.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Forbes

1 Comentarii

Angel17:
Raspunde

Looking forward to reading more from this site.

Lasa comentariu