SPECTRAL MOBILĂ investește pentru viitor

Publicat de Spectral 25.01.2023 0 Comentarii

SPECTRAL MOBILĂ investește pentru viitor

 


Spectral Mobilă a investit 110.000 de euro într-un nou sistem de producere a energiei electrice prin panouri fotovoltaice cu o putere instalată de 110 kW, ajungând la o putere totală instalată de 320 kW, în incinta fabricii de mobilă.


Investiția totală în cele 5 instalații de producere a energiei electrice din surse regenerabile a ajuns la 360.000 euro și cuprinde 972 de panouri fotovoltaice ce au fost montate pe 5 dintre cele 14 hale din incinta fabricii deținută de Spectral Mobila SA în apropiere de Bârlad. Suprafața acoperită de panouri este de aproximativ 2.000 mp.


„Prin această nouă investiție am făcut încă un pas în a ne asigura independența energetică care să ne confere o stabilitate sporită la incertitudinile dintr-o piață atât de imprevizibilă. Pentru acest lucru mai avem un pas de făcut și anume să obținem calitatea de prosumator pentru a putea injecta în rețeaua națională surplusul de energie electrică produsă atunci când condițiile meteo sunt favorabile și producem mai mult decât consumăm sau în afara programului de lucru. Suntem optimiști că în cel mai scurt timp vom reuși să devenim prosumator” a declarat Dan Dodiță, director executiv al Spectral Mobila.


Produsele fabricate de sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 17 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia, Suceava și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.


De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie spectral.ro, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca emag.ro, ro.vivre.eu, cel.ro, elefant.ro, esteto.ro.

 

Sursa: Revista Mobila

Lasa comentariu