Spectral Mobilă se extinde

Publicat de Spectral 25.05.2021 0 Comentarii

Spectral Mobilă se extinde

 

 

Spectralcom a inaugurat în Câmpulung Moldovenesc al patrulea magazin Spectral Mobilă din 2021. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

“Pentru anul 2021 ne-am propus 4 magazine noi, iar odată cu deschiderea locației din Câmpulung Moldovenesc ne-am atins acest obiectiv. Suntem în continuare în discuții cu mai mulți parteneri din diferite orașe ale țării pentru noi deschideri de magazine Spectral Mobilă în sistem de franciză și ne dorim să depășim cât mai repede pragul de 20 de locații. Pe lângă investițiile necesare pentru inaugurarea acestor locații, sunt necesare în paralel investiții în creșterea capacității de producție și a flotei de camioane pentru livrarea produselor de la fabrică la magazine”, a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 200 mp și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 9 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace.

 

Sursa: Profit.ro

Lasa comentariu