Spectral Mobilă și-a deschis magazin în Adjud

Publicat de Spectral 02.08.2022 0 Comentarii

Spectral Mobilă și-a deschis magazin în Adjud

 

 

Spectral Mobila a inaugurat, la 26 iulie, în Adjud, al 24-lea magazin din România. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul, deschis pe strada Vasile Alecsandri nr. 108, va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectral Mobila SA.

 

„Pentru anul 2022 ne-am propus să deschidem 6 noi magazine Spectral Mobilă, iar odată cu inaugurarea noului showroom din Adjud ne-am atins această țintă. Cu toate acestea nu dorim să ne oprim aici și probabil până la finalul anului vom mai deschide și alte magazine Spectral Mobilă, fiind în acest moment în discuții cu mai mulți potențiali parteneri din mai multe orașe din țară”, a declarat Dan Dodiță, director executiv Spectral Mobila.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 210 mp și a necesitat o investiție totală de 120.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectral Mobila SA sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 17 magazine Spectral Mobilă în franciză în Adjud, Bacău, Baia Mare, Brașov, Calafat, Câmpulung Moldovenesc, Focșani, Iași, Mangalia, Oltenița, Pitești, Săcele, Sebeș, Slatina, Slobozia, Suceava și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul online deținut de companie spectral.ro, dar și pe mai multe platforme de tip marketplace ca eMag.ro, vivre.ro, cel.ro, elefant.ro sau esteto.ro.

 

Sursa: Revista Mobila

Lasa comentariu