Spectral Mobilă: trei magazine într-o singură lună

Publicat de Spectral 27.04.2021 0 Comentarii

Spectral Mobilă: trei magazine într-o singură lună

 

 

Spectralcom SRL a inaugurat pe 26 aprilie, în Bacău, al 15-lea magazin Spectral Mobilă din România. Acesta va fi administrat în sistem de franciză; este al treilea deschis în mai puțin de o lună.

 

Evoluție interesantă a unui brand de mobilier local. Fabrica Spectralcom se află la Bârlad, dar seturile de mobilier pe care le produce sunt la dispoziția clienților din întreaga țară. Deschizând magazin după magazin, atât în regim propriu cât și în sistem de franciză, mobila Spectral a devenit un nume cunoscut, cu colecții de mobilier la îndemână.

 

Cel mai recent magazin, deschis în Bacău, se întinde pe o suprafață de 320mp și se lansează în urma unei investiții de 100.000 euro.

 

„Brand-ul Spectral Mobilă este din ce în ce mai cunoscut pe piața mobilei din România, fapt confirmat de cererea tot mai mare a partenerilor locali de a se alătura rețelei Spectral Mobilă. Magazinul deschis în Bacău este al treilea inaugurat în mai puțin de o lună, după două noi locații în Mangalia și Săcele. Vom continua extinderea rețelei Spectral Mobilă și în același timp, pentru a putea acoperi creșterea vânzărilor generată de aceste noi deschideri, vom continua investițiile în creșterea capacității de producție în fabrica de lângă Bârlad.” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

 

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 8 magazine Spectral Mobilă în franciză în Bacău, Calafat, Mangalia, Pitești, Săcele, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

Sursa: MagMob.ro

Lasa comentariu