Spectralcom se extinde cu un nou magazin, dar în carantină. “Suntem dezamăgiți. După deschiderea din martie, în plină stare de urgență, din Târgu Jiu, suntem astăzi într-o nouă situație delicată.”

Publicat de Spectral 17.11.2020 0 Comentarii

Spectralcom se extinde cu un nou magazin, dar în carantină. “Suntem dezamăgiți. După deschiderea din martie, în plină stare de urgență, din Târgu Jiu, suntem astăzi într-o nouă situație delicată.”

 

 

Producătorul de mobilă Spectralcom, care deține o fabrică în județul Vaslui, a lansat a treia franciză Spectral Mobilă din acest an, în Slobozia, al al 12-lea magazin Spectral Mobilă.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul din Slobozia are o suprafață de 250 metri pătrați și a necesitat o investiție totală de 70.000 de euro.

 

“Suntem bucuroși că am reușit să ne atingem targetul de trei deschideri în 2020, dar totodată suntem dezamăgiți că deschiderea a avut loc la trei zile după intrarea în carantină a orașului Slobozia. După deschiderea din martie, în plină stare de urgență, din Târgu Jiu, suntem astăzi într-o nouă situație delicată, și anume să deschidem un magazin într-unul dintre puținele orașe carantinate. Bineînțeles că sănătatea noastră și a celor din jurul nostru este prioritară și suntem optimiști că ne vom atinge estimatele de vânzări imediat după ieșirea din carantină a orașului Slobozia. Sperăm ca 2021 să fie anul în care pandemia va fi stopată și să deschidem în condiții normale alte trei sau patru magazine Spectral Mobilă”, a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

 

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 5 magazine Spectral Mobilă în franciză în Calafat, Pitești, Slatina,Târgu Jiu și Slobozia și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară.

 

Producătorul de mobilă Spectralcom SRL, care deține o fabrică în județul Vaslui, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri netă de 3,9 milioane de euro, în creștere cu 12% față de cea din 2018.

 

Sursa: profit.ro

Lasa comentariu