Un lanț românesc de magazine de mobilă deschide o nouă locație

Publicat de Spectral 30.03.2021 0 Comentarii

Un lanț românesc de magazine de mobilă deschide o nouă locație

 

 

Spectralcom a inaugurat pe 30 martie, în Mangalia, al 13-lea magazin Spectral Mobilă. Noua locație va fi administrată în sistem de franciză.

 

Magazinul deschis pe Șoseaua Constanței nr. 43 va funcționa sub brandul Spectral Mobilă și va comercializa toate produsele fabricate de Spectralcom SRL.

 

“Suntem bucuroși că am reușit să adăugăm și Dobrogea pe harta magazinelor Spectral Mobilă cu o primă deschidere în Mangalia. Sperăm ca acest nou magazin să fie primul dintr-o serie de cel puțin 4 locații pe care le vom deschide in 2021, dar în continuare amenajările și inaugurările sunt pline de provocări din cauza pandemiei pe care o traversăm și pe care sperăm să o învingem cât mai curând. În paralel cu deschiderile de noi magazine continuăm investițiile și în creșterea capacității de producție prin achiziționarea de noi utilaje pentru fabricarea mobilei.” a declarat Dan Dodiță, director de vânzări al Spectralcom SRL.

 

Spațiul în care va funcționa magazinul are o suprafață de 300 mp și a necesitat o investiție totală de 100.000 de euro.

 

Produsele fabricate de Spectralcom SRL sunt comercializate printr-o rețea de 7 magazine proprii sub brandul Spectral Mobilă în Bârlad, București, Buzău, Călărași, Galați, Râmnicu Sărat și Tecuci, 6 magazine Spectral Mobilă în franciză în Calafat, Mangalia, Pitești, Slatina, Slobozia și Târgu Jiu și în alte peste 100 de magazine partenere din întreaga țară. De asemenea, produsele pot fi comandate în toată țara prin magazinul on-line deținut de companie ( www.spectral.ro ), dar și pe mai multe platforme de tip marketplace.

 

Sursa: NewMoney.ro

Lasa comentariu