Concurs

Regulament Concurs Centenar "Castiga un Living Dynasty"


1. Organizatorul concursului

Organizatorul concursului este SC SPECTRALCOM SRL, RO4445850, J37/716/1993, str. Weinfeld nr. 2, Barlad, judet Vaslui, Romania. SC SPECTRALCOM SRL este proprietara marcii SPECTRAL MOBILA, a site-ului www.spectral.ro si a paginii de facebook www.facebook.com/Spectral.Mobila .


2. Perioada de desfasurare a concursului

Perioada de inscriere in concurs este 1 decembrie 2018 - 30 decembrie 2018 ora 23:59. Extragerea castigatorului se va face pe data de 31 decembrie 2018. Livrarea premiului la locatia castigatorului se va face in perioada 3 ianuarie 2019 - 31 ianuarie 2019.


3. Premiul concursului

Premiul consta intr-un living modular Dynasty MDF alb conform configuratiei din link-ul urmator: https://www.spectral.ro/mobilier-casa/mobilier-living/living-uri-set/living-dynasty-alb-varianta-1 . Valoarea premiului este de 3031 lei cu TVA inclus sau 2547,06 lei fara TVA.


4. Conditii de participare

Pot participa la concurs toate persoanele fizice cu varsta de peste 18 ani, cu domiciliul stabil in Romania, posesoare a unui cont de Facebook si care indeplinesc toate criteriile de participare conform punctului 5. din prezentul regulament. Nu pot participa la concurs angajatii SC SPECTRALCOM SRL si rudele acestora de gradul I.


5. Incrierea in concurs

Orice persoana care indeplineste conditiile de participare conform punctului 4. din prezentul regulament se poate inscrie in concurs prin satisfacerea urmatoarelor cerinte:

- Sa dea "Like" ("Imi place") paginii "Spectral Mobila"

- Sa dea "Like" ("Imi place") postarii Concurs Centenar "Castiga un Living Dynasty"

- Sa dea "Share" ("Distribuire") postarii Concurs Centenar "Castiga un Living Dynasty"

- Sa comenteze orice la postarea Concurs Centenar "Castiga un Living Dynasty" 


6. Extragerea castigatorului

Extragerea castigatorului se va face pe data de 31 decembrie 2018 folosind aplicatia de extragere aleatorie de pe site-ul https://commentpicker.com . Castigatorul va fi extras in mod aleatoriu din baza de date a celor inscrisi in concurs prin comentarea la postarea Concurs "Castiga un Living Dynasty". Extragerea va fi filmata in timp real si va fi postata pe pagina de facebook Spectral Mobila dupa validarea castigatorului prin verificarea indeplinirii conditiilor de participare conform punctelor 4. si 5. din prezentul regulament. Daca persoana extrasa nu indeplineste conditiile de participare conform punctelor 4. si 5. din prezentul regulament, se va face o noua extragere pentru stabilirea unui alt castigator. Procesul de extragere se va relua pana la prima persoana care indeplineste toate conditiile de participare conform punctelor 4. si 5. din prezentul regulament. Castigatorul va fi anuntat prin mesaj trimis pe contul de Facebook al acestuia. Daca in decurs de 30 de zile acesta nu raspunde pentru a stabili datele de livrare a premiului extragerea se considera invalida si se va relua pentru extragerea unui alt castigator.


7. Livrarea premiului

Dupa desemnarea castigatorului, premiul constand intr-un Living Dynasty MDF Alb se va livra oriunde pe teritoriul Romaniei, la adresa stabilita de castigator, in perioada 3 ianuarie 2019 - 31 ianuarie 2019. Costul transportului va fi suportat de SC SPECTRALCOM SRL, fara nicio cheltuiala din partea castigatorului.


8. Protectia datelor cu caracter personal

Inscrierea in acest concurs nu presupune trimiterea catre SC SPECTRALCOM SRL a niciunei informatii cu caracter personal. SC SPECTRALCOM SRL va solicita informatii absolut necesare pentru livrarea premiului, cum ar fi numarul de telefon si adresa, doar de la persoana desemnata castigatorul concursului. Datele furnizate vor fi folosite doar cu acceptul castigatorului pentru demonstrarea transparentei concursului si pentru livrarea premiului. Datele nu vor fi instrainate catre alte persoane fizice sau juridice.