Camera tineret Nora

Camera tineret Nora

  • Producator: Spectral
  • Cod produs: Camera tineret Nora
  • 6.034,00Lei
  • 4.223,80Lei
  • PROMOTIE -30%

Descriere

Camera de tineret Nora reprezinta o alegere foarte practica datorita multiplelor spatii de depozitare care gratie asezarii pe colt se potriveste si in camere de mici dimensiuni care au 2 pereti liberi. Asezarea in camera se poate faca in orice colt cu unghi de 90 de grade prin montarea dulapului pe colt in stanga sau in dreapta patului.


Dormitorul este fabricat din PAL melaminat prun si alb cu grosimea de 16 mm si are cant ABS prun cu grosimea de 0.4 mm. Manerele sunt metalice pentru un aspect modern. Toate corpurile au picioruse din plastic cu rol impotriva zgarierii pardoselilor.


Cele 2 dulapuri care se monteaza in stanga si in dreapta patului au in partea de jos cate 2 sertare foarte practice langa orice pat, care impreuna cu spatiul gol de deasupra acestora formeaza noptiere potrivite pentru veioze de citit sau diferite obiecte necesare langa pat. In partea de sus cele 2 dulapuri au cate o usa in spatele carora se afla cate 3 rafturi. Dimensiunile unui dulap sunt 40 cm latime, 201 cm inaltime si 44 cm adancime.


Patul pentru saltea de 140x200 cm sau 160x200 cm are un sertar foarte spatios in lateral care se poate monta atat pe stanga, cat si pe dreapta. Datorita rolelor pe care este montat si care ruleaza direct pe podea, sertarul este foarte rezistent putand fi utilizat atat pentru lenjerii de pat, cat si pentru obiecte grele. Somiera patului este fabricata din PAL simplu si ofera un suport foarte solid pentru orice tip de saltea. Dimensiunile exterioare ale patului sunt 144 cm (varianta pentru saltea 140x200 cm) sau 164 cm latime (varianta pentru saltea 160x200 cm), 80 cm inaltimea tabliei de la cap si 204 cm lungime.


Suspendatul de deasupra patului se prinde prin suruburi de cuplare de cele 2 dulapuri cu 1 usa si 2 sertare, nefiind astfel necesara gaurirea peretelui. Suruburile de cuplare sunt incluse in accesorii. Suspendatul are 2 usi culisante in spatele carora se afla 2 rafturi, iar in stanga si in dreapta usilor se mai afla 4 rafturi deschise. Dimensiunile suspendatului sunt 144 cm (varianta pentru pat cu saltea 140x200 cm) sau 164 cm (varianta pentru pat cu saltea 160x200 cm) latime, 78 cm inaltime si 38 cm adancime.


Dulapul de colt cu 1 usa este extrem de spatios prin folosirea integrala a coltului peretelui. Acesta are 6 rafturi si un suport de umerase ideal atat pentru haine lungi cat si pentru haine scurte. Dimensiunea ocupata de acest dulap pe cele 2 laturi ale peretilor este de 72 cm pe fiecare perete, iar inaltimea este de 201 cm.


Raftul are 6 spatii deschise ideale pentru depozitarea cartilor sau a unor obiecte decorative. Dimensiunile raftului sunt 40 cm latime, 201 cm inaltime si 42 cm adancime.


Dulapul cu 2 usi are 2 rafturi in partea de sus si de jos si suport de umerase cu extractie pentru acces facil la hainele depozitate mai in spate. Dimensiunile dulapului cu 2 usi sunt 60 cm latime, 201 cm inaltime si 44 cm adancime.


Salteaua nu este inclusa in pret.


Camera de tineret Nora este modulara si puteti achizitiona doar produsele pe care le doriti. Mai jos, la "Produse coordonate", puteti vedea toate piesele din colectie cu pret si dimensiuni pentru a va putea configura propria varianta a camerei de tineret Nora. Pretul total afisat la colectie este pentru urmatoarea configuratie: dulap 1u2s stanga, pat 160*200, suspendat 160, dulap 1u2s dreapta, dulap pe colt, raft 400 si dulap 600.

0 opinii / Spune-ţi opinia

Spune-ţi opinia

Nota: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rau           Bun